Samtaleterapi i København

Medmenneskelig terapi til enkeltpersoner, par og familier

Hvad

Terapi og psykoterapeutisk rådgivning handler om, at blive bedre til at forstå sine grundlæggende mønstre og relationer.

Nye og gamle mønstre som engang var hensigtsmæssige, men som i dag er en hindring og et benspænd i livet bliver bevidstgjorte. Med den nye viden er der mulighed for at gøre noget aktivt og andet end du plejer.

Hvorfor

Udfordringer i livet kan vi ikke komme udenom, men måden vi tackler dem på kan forbedres og forfines, så bumpene ikke føles uoverkommelige. Psykoterapeutisk rådgivning er en hjælp til, at du kan blive bedre til at forstå dig selv og dine mønstre.

Min tilgang

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og cand. mag. i sprogpsykologi, har tidligere arbejdet med familiebehandling i Gladsaxe kommune.

Mit faglige fundament bygger på flere inspirationskilder bl.a. analytisk psykologi, eksistentiel psykoterapi, systemisk terapi, narrativ terapi, kognitiv terapi og kropsterapi. Min tilgang til terapi er psykodynamisk og oplevelsesorienteret.

For hvem

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til enkeltpersoner, par og familier, i et fortroligt og trygt rum. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, og er underlagt fuld tavshedspligt.

Du er altid velkommen til at tage kontakt. Jeg læser og besvarer mails dagligt.


Kontakt & Priser

En session varer 1 time og koster 800kr. Ved forløb á 6 gange, 680kr/time (spar 720kr i alt).
Terapien foregår på Rådhustorvet 7, 2. Sal, 3520 Farum.

Ring på 30704554 eller skriv til ceciliebjork@gmail.com for at høre mere.

Kontakt mig for at høre mere