Udbrændthed og Stress

Ved psykoterapeut MPF og cand. mag. i sprogpsykologi

Stress og Samtaleterapi

Stress er en overvældende tilstand, og kan være et resultat af mange faktorer i dit liv. Det er derfor det kan føles så overvældende og uoverskueligt.

I stress tilstanden undertrykker man sine værdier og behov for hvile, ro og restitution. Man tilsidsætter kroppens signaler, for at kunne gennemføre, det der føles mere vigtigt for en. Det er et nervesystem på overarbejde, og det vil på et tidspunkt kollapse.

Jeg oplever at der er skam forbundet med stress, og man kan stå tilbage med en følelse af at man troede man havde styr på det, men det havde man alligevel ikke. Når kroppen begynder at reagere så er der ingen vej end at se i øjenene, at der skal gøres noget.

I terapien kommer vi til at sætte tempoet ned. Vi skal arbejde udfra dine tanker og følelser, og udfra din krops signaler. Terapien vil bl.a. handle om at finde frem til dine grundlæggende værdier igen.

Typer af Stress:

 • Stress på arbejdspladsen: Arbejdspres eller en krænkende chef.
 • Følelsesmæssig stress: i kombination med fx sorg, tab, svigt, skilsmisse.
 • Stress i overgange: Studerende og unge der står overfor voksenlivet med alt hvad det indebærer af valg og fravalg, eksaminer og meget mere.

 • Om Cecile Bjørk

  Uddannet psykoterapeut MPF og cand. mag. i sprogpsykologi, har tidligere arbejdet med familiebehandling i Gladsaxe kommune. Læs mere om Cecilie Bjørk.

  Kontakt & Priser

  En session varer 1 time og koster 800kr. Ved forløb á 6 gange, 680kr/time (spar 720kr i alt).
  Terapien foregår på Rådhustorvet 7, 2. Sal, 3520 Farum.

  Ring på 30704554 eller skriv til ceciliebjork@gmail.com for at høre mere.


  stress