Krise og Sorg

Ved psykoterapeut MPF og cand. mag. i sprogpsykologi

Få hjælp til krise og sorg med psykoterapi

Hvad sorgen eller krisen udspringer af er meget individuelt: det kan være du har mistet en du holder af? Det kan være du har fået at vide at du lider af en alvorlig sygdom? Det kan være du er blevet fyrret eller er blevet skilt? Måske er du blevet udsat for vold eller overfald? Det kan også være du er vidne til en der er i sorg eller krise?

Et samtaleforløb kan være nyttigt her af flere grunde. Du kan:

 • få udtrykt alle de tanker og følelser du er fyldt op af
 • få forståelse for hvorfor tingene er gået som de er, som er nødvendigt for at komme videre
 • du kan lære en masse om dig selv; dine værdier, grænser og behov
 • Kriser

  Vi kommer alle ud for kriser i vort liv – ethvert liv består af adskillige kritiske øjeblikke og situationer. Vi prøver at undgå kriser for de kan gøre rigtig ondt, men nogle gange kan vi ikke, og der bliver vendt op og ned på næsten alt.

  Hvad der skal til for at vi kalder noget en krise er meget forskelligt, og vi håndterer dette ubehag forskelligt. Nogle håndterer det ved at vende tingene indad, andre vælger en mere udadreagerende adfærd.


  Sorg

  Ligesom kriser er der ikke nogen endegyldig definition på hvornår man er i sorg. En sorgproces er meget individuel både i forhold til indhold (tanker, følelser) og form (udtryk, længde osv.)

  Medlemmer i en familie sørger på forskellige tidspunkter og på forskellige måder. Nogle gange kan det være godt at få terapi som familie, andre gange er det helt rigtige at komme alene.

  Om Cecile Bjørk

  Uddannet psykoterapeut MPF og cand. mag. i sprogpsykologi, har tidligere arbejdet med familiebehandling i Gladsaxe kommune. Læs mere om Cecilie Bjørk.

  Kontakt & Priser

  En session varer 1 time og koster 800kr. Ved forløb á 6 gange, 680kr/time (spar 720kr i alt).
  Terapien foregår på Rådhustorvet 7, 2. Sal, 3520 Farum.

  Ring på 30704554 eller skriv til ceciliebjork@gmail.com for at høre mere.

  stress